De vrachtprijzen voor personenauto's naar Libië zijn aangepast!
€490 (voor betalingen in NL)
910 Dinars (voor betalingen in Libië)
Voor Vrachtwagens niet langer dan 6.35 m zijn de kosten €2030

Over ons:

BSI shipping is een servicecode voor de expediteur wereldwijd en werkt als een bemiddelaar tussen de clients (de exporteur/de importeur) en de lijnvaartmaatschappijen (de vervoerder).

Ons doel is onze klanten tijd, inspanning en geld te besparen. BSI scheepvaart gelooft het in ere houden van de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, vertrouwen, stiptheid, nauwkeurigheid.


Wat we doen:

Ons bedrijf behandelt alles met betrekking tot de verschepen en de verschepingsdocumentatie van alle soorten goederen over de hele wereld. Deze omvatten verschepen van containers, voertuigen, zware machines en vee.

Ons bedrijf is de enige onderneming die is gespecialiseerd in deur tot deur vervoer van het land van uitvoer naar elke plaats in Libië (vanuit uw magazijn in het land van export naar uw magazijn in Libië) verzorgen wij ook van alle scheepvaart documenten betreffende de overbrenging van onze klanten, zoals:

• documenten exporteren/importeren
• douanedocumenten
• vrachtbrief B/L
• financiële documenten

De follow-up van onze klant verzendingen vanaf het moment dat we de verzenddocumenten ontvangen (elektronisch of door post) tot de bestemingshaven. Hier houden we onze klanten up to date met de meest recente informatie over ETA (geschatte tijd van aankomst), naam van het vaartuig en de bestemingshaven.


Q&A BSI verschepen

Vraag 1.
Moet ik persoonlijk naar uw kantoor in Nederland komen om mijn goederen te kunnen verschepen?
Antwoord 1.
Nee! U hoeft niet persoonlijk te komen. BSI Shipping gelooft in het besparen van de tijd, moeite en geld van onze klanten. Comfort van de klant is voorop. Voor meer informatie over het verschepen met ons, bezoekt u ons website op: www.bsishipping.nl. Indien u interesse heeft voor verschepen met ons, kunt u het aankoop formulier invullen en klikt u dan op verzenden. Als alternatief, kunt u aan ons een e-mail of fax sturen. Zodra de verzenddocumenten zijn ingediend en de betalingsmethode wordt geaccepteerd, beginnen we het verschepingsproces – vanaf de locatie van de zending aan de aangevraagde export/ importhaven. Klanten zullen ook worden geïnformeerd over de verblijfplaats van hun zending.

Vraag 2.
Moet ik betalen voor een aanvullende verzekering ter dekking van de schade aan mijn goederen?
Antwoord 2.
Dat hangt af van het soort verzekering welke u wilt.

Vraag 3.
Hoe beslist u de verschepingskosten prijs ? Heeft u vaste prijzen per producttype?
Antwoord 3.
Om deze vraag te beantwoorden, moeten wij weten wat de aard is van de te verschepen goederen, bijvoorbeeld gaat het over: containers, auto's, vrachtwagens, zware apparatuur enzovoort. Maar globaal, auto's hebben één prijs, containers van 20-voet hebben één prijs en 40-voets containers hebben één prijs. Echter, vrachtwagens en zware machines hebben geen vaste prijs- deze worden berekend per kubieke meter (LxBxH).

Vraag 4.
Mijn goederen zijn niet op tijd aangekomen . Wat moet ik doen?
Antwoord 4.
Wij verontschuldigen ons voor deze ervaring. zodra dit gebeurt moet u ons contacteren, zodat zijn wij in staat zijn om te kijken waar uw goederen zijn, en te weten te komen wat de redenen zijn waarom uw goederen niet op tijd zijn aangekomen

Vraag 5.
Ik woon in Libië en heb twee zware machines uit Denemarken gekocht. krijg ik mijn machines rechtstreeks vanuit Denemarken naar Libië of moeten zij worden overgeladen via een ander land ?
Antwoord 5.
Er is geen directe verzending vanuit Denemarken naar Libië. Uw zware machines zullen waarschijnlijk worden verscheept via België of Italië.

Vraag 6.
Mijn 12 auto’s zijn op tijd aangekomen, maar een van de auto’s is ernstig beschadigd. Wat kan ik doen en wie zal mij compenseren?
Antwoord 6.
Wij verontschuldigen ons voor deze ervaring. Wanneer dit gebeurt, moet u twee dingen doen. Ten eerste, moet u de schade aan de expediteur van de rederij melden. Ten tweede, moet u ons over deze situatie informeren. Wie u zal compenseren, hangt af van het soort verzekering welke u heeft.