home > missie

Missie

BSI bedrijf is een moedermaatschappij met verschillende dochterondernemingen: BSI verschepen, BSI auto's, en BSI fruit


BSI Verschepen

BSI Shipping is opgericht in September 1989 en begon met een kantoor in Rotterdam – Holland en één kantoor in Tripoli - Libië.

Vanwege het enorme succes van BSI shipping en als gevolg van de aanzienlijke stijging van haar klanten werd het noodzakelijk om na te denken over het uitbreiden van ons bedrijf om onze klanten het beste te kunnen bieden. Aldus, hebben we twee nieuwe kantoren geopend in Holland en een nieuw kantoor in Libië.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, want:

•Rotterdamse haven is één van de grootste havens ter wereld
•Rotterdamse haven wordt ook gebruikt als een transit haven naar andere Europese landen
•Rotterdamse haven zich bevindt vlak bij de haven van Antwerpen (België), waardoor het makkelijker voor ons is om de follow-up van de verschepingsprocedure voor onze klanten in beide havens te volgen.

Naast onze 25 jarige ervaring in het verschepen van alle soorten goederen, wereldwijd, werken wij met de meest betrouwbare en ervaren lijnvaartmaatschappijen.


BSI fruit.

BSI Fruit werd opgericht in 2005 gegevensverstrekkende appelen en peren uitsluitend aan de Libische markt. Echter, binnen twee jaar, werd ons bedrijf uitgebreid en werd de grootste appel en peer leverancier van de Libische markt, bezit meer dan 53% van de markt. Sinds 2007, hebben wij gediversifieerd de soorten groenten en fruit en begonnen met hun internationaal te handelen. Onze drie kantoren bevinden zich in Polzano-Italië (de hoofdkantoor), Tripoli - Libië en Tunis - Tunesië.

Met het oog op de bedrijfsdoelstellingen, gericht tot voornaamste concurrenten in de groenten en fruit markt-goede kwaliteit, laag-geprijsde groenten en fruit te voorzien van snelle levering. Wij bieden ook handel in gecertificeerde biologische groenten en fruit.

Dientengevolge, hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd met prominente fruittelers over de hele wereld - zoals Spanje, Nederland, Duitsland, Peru, Ecuador, Argentinië, Chili, India en Afrika. Door ons voortdurende succes konden we ook de Tunesische markt in 2009, de Egyptische en Saoedi-Arabië markt in 2010, en de Verenigde Arabische Emiraten-markt in 2012 veroveren.


BSI Auto’s

Als gevolg van de feedback van onze dochteronderneming BSIshipping, hebben klanten gesuggereerd dat het efficiënter met verschepen in het proces zou zijn als alles vanuit een bedrijf geregeld zou kunnen worden. Dit rekening houdend met bovenstaande, hebben we BSI auto’s gelanceerd in 2007. Ons bedrijf is gevestigd in Rotterdam. BSI auto's behandelt alles op het gebied van tweedehands voertuigen – de inkoop, verkoop en reparatie van alle soorten voertuigen.

Onze personeelsleden hebben ook de expertise in de aankoop/verkoop van tweedehands trucks en zware machines, dus kunnen wij hulp bieden aan de klanten met aankoop/verkoop van trucks en zware machines.
 • Professionele lijndienst

  BSI biedt u professionele service om uw auto gemakkelijk te verschepen.

  Wij hebben zeer goede ervaring op dit gebied.

  We werken samen met de beste bedrijven, wat de organisatie en het beheer van de scheepvaart betreft.

 • Registratiediensten

  Wij bieden ook diensten aan met betrekking tot de export-documenten van uw voertuig(en).

  Inderdaad, we zijn bevoegd om de volgende documenten op te maken:

  - Verklaring van uitvoer
  (uw registratie annuleren)

  - Export Registratiecertificaat
  (tijdelijk besturen van het voertuig tot de haven)

 • Specifieke behoeften?

  Hebt u specifieke behoeften?

  Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen u adviseren voor de juiste oplossing.

  Wij hebben een efficiënt netwerk van vervoerders die wij gebruiken om bepaalde goederen te vervoeren.