home > Auto verkoop

Auto verkoop

Over ons

De dochter BSI auto's is gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en reparatie van allerlei tweedehands voertuigen. Echter, bij de aanvraag van de client, kunnen we ook behulpzaam zijn bij de aankoop van gloednieuwe voertuigen

We opereren vooral in de Nederlandse, Libische, Nigeriaanse en Ghanese auto’smarkt. Ons doel is onze klanten tijd, inspanning en geld te besparen. BSI auto's bedrijf gelooft het in ere houden van de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, vertrouwen, stiptheid, nauwkeurigheid.

Wat we doen

Al onze voertuigen worden gekocht in Europa – voornamelijk Holland. Vóór de verkoop van voertuigen, wordt een volledige en grondige controle uitgevoerd en het is alleen de geverifieerde en goedgekeurde voertuigen die in de markt worden gebracht.

Wanneer een klant een van onze voertuigen koopt, informeren wij hem over de verschepen mogelijkheden. Namelijk, of hij liever onze dochteronderneming BSI Shipping inschakeld of hij zelf zijn regelingen met betrekkingtot verschepen heeft. Als hij kiest voor onze dochteronderneming BSI verschepen zullen wij het hele verschepingsproces voor de klant regelen. We kunnen ook onze klanten helpen om tweede hands vrachtwagens en allerlei tweedehands zware Machines te kopen

Vraag1.
Wat voor soort auto's heeft u in uw garage?
Antwoord 1.
We hebben een grote selectie van auto's allerlei merken en modellen. Wij zijn trots op onze brede selectie van voertuigen, en we zijn overtuigd dat we de juiste auto voor u kunnen vinden. Inderdaad, onze volledige voorraad van voertuigen is zodanig dat we kunnen voldoen aan de Libische, Nigeriaanse, Nederlandse en Ghanees automarkt.

Vraag 2.
Moet ik persoonlijk naar uw kantoor in Nederland komen om een aankoop te doen?
Antwoord 2.
Nee! U hoeft niet naar ons bedrijf te komen. BSI Cars gelooft stevig in het besparen van de tijd, moeite en geld van onze klanten. Comfort van de klant is voorop. Voor meer details over onze voorraad van auto's, bezoekt u onze website op: www.bsishipping.nl. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een voertuig (of voertuigen van ons), kunt u dan het aankoop formulier invullen en klikt u dan op verzenden. Alternatief, kunt u ons ook een e-mail of fax sturen. Zodra de bestelling is geplaatst en de betalingsmethode wordt aanvaard, zullen we de voertuigen naar de door u aangevraagde importhaven worden vervoerd. Klanten zullen ook worden geïnformeerd over de verblijfplaats van het (de) voertuig(en) gedurende het hele verschepingsproces. De klant kan ook kiezen voor een andere expediteur om zijn auto’s te verschepen ; Hier moet hij de keuze om het hele proces van de verscheping zelf uit te voeren.

Vraag 3.
Uw website verklaart dat u hulp kunt bieden aan uw klanten bij de aankoop van tweedehands trucks en zware machines. Ik wil een tweedehands wiellader kopen hoe kunt u mij helpen?
Antwoord 3.
Bij BSI cars hebben we een reputatie voor een goede klantenservice. Een van onze medewerkers beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met zware machines technologie en onderhoudt nauwe banden met vele tweedehands zware machines garages. Hij zal u begeleiden naar één van deze garages, vertalen en zullen de machines kundig controleren

 • Office

  Gouderakstraat 24B
  3079 DB Rotterdam
  The Netherlands

  P.O Box 025026
  3001 HA Rotterdam

  Phone : 0031 10 435 62 05
  Fax : 0031 10 234 27 90
  info@bsishipping.nl

 • Opening hours

  Monday
  10:00 am - 6 pm
  Tuesday
  10:00 am - 6 pm
  Wednesday
  10:00 am - 6 pm
  Thursday
  10:00 am - 6 pm
  Friday
  10:00 am - 6 pm
  Saturday
  10 am - 3 pm
  Sunday
  Closed
 • General Manager

  Mr. FARAJ Abdulah

  Mobile: 0031 6 55 848 459
  f.abdulah@bsishipping.nl